Våra tjänster

Vi hjälper dig som är företagare med bokföring, momsredovisning, arbetsgivaravgifter, skatter, RUT & ROT-hantering och bokslut/årsredovisningar. För den som önskar kan vi även betala fakturor. Vi ger även rådgivning till dig som vill starta företag eller som funderar på att byta bolagsform för en befintlig verksamhet. Vill du avveckla din verksamhet hjälper vi dig även med detta.

     Förutom den löpande bokföringen hjälper vi också till med allt pappersarbete till Skatteverket och Bolagsverket vid behov. Vi hjälper dig med blanketter och viktiga datum så att du kan fokusera på din verksamhet.

     Ibland vill kunden sköta den löpande bokföringen själv och endast ha hjälp med exempelvis bokslut och deklaration. I dessa fall hjälper vi dig att bli självgående med bokföringen och finns till hands om du stöter på problem.

     Om du är hantverkare bistår vi dig i RUT & ROT-hanteringen, alltifrån skapandet av kundfakturan tills dess att du får betalt av Skatteverket. Förutom den vardagliga hjälpen kring detta så rapporterar vi också till Skatteverket så att du snabbare kan få tillbaka dina pengar, och under tiden kan arbeta med din verksamhet.

     Kundföretagen finns i Skåne och Halland. Vi arbetar även på distans utanför dessa län. Tack vare det stora utbudet av online- och molntjänster, i kombination av gemensam samarbetsvilja, sköter vi allt pappersarbete via internet. Vi sparar kostnader samtidigt som vi sparar på miljön!

Vi är lyhörda och anpassar tjänsteutbudet efter kundens önskemål. Vi erbjuder just nu följande tjänster:

· Starta eget-rådgivning

· Löpande bokföring

· Momsredovisning (även byggmoms)

· Löneadministration

· Bokslut och årsredovisningar

· Kundfakturering

· Leverantörsbetalningar

· ROT- och RUT-rapportering

· Myndighetskontakter

· Upprättande av budget och rapporter

· Rådgivning kring affärssystem och bokföringsprogram

· Konsultation i företagslednings- och strategifrågor

Vår personal finns även tillgänglig för dig som önskar hjälp på deltid i samband med bokslutsperioder eller som önskar hjälp enstaka dagar i månaden på ditt eget kontor.