Varför väljer kunderna oss?

Hos oss är alla välkomna, inget uppdrag är för litet eller stort. Vi har lång erfarenhet av enskilda firmor och handelsbolag, och älskar att arbeta med det. Det skiljer oss från våra branschkollegor.

Vi arbetar bredare än en vanlig redovisningsbyrå. Förutom att hjälpa dig med bokföringen så ordnar vi också med dina ärenden hos myndigheter. Behöver du ett bollplank att diskutera din verksamhet med så finns vi till hands.

Under vissa perioder känner många företagare att det administrativa såsom kundfakturering inte hinns med, då avlastar vi och hjälper till med kundfakturering och allt som hör därtill.

Ibland vill man ta hand om bokföringen på egen hand. Då finns vi som stöd under året om du stöter på frågor. När året närmar sig slutet hjälper vi till med bokslut och skatteberäkning. Konstigare än så behöver det inte vara.

Alla företag är olika och behöver därmed olika hjälpmedel. Vi hjälper till i valet av affärssystem och bokföringsprogram utifrån din verksamhet. Vill du helst inte behöva tänka på den biten? Lugn, då sköter vi det åt dig.

Kontakten med oss är personlig. Vi har tystnadsplikt och dina uppgifter behandlas konfidentiellt.